BLS / AED TRAININGEN

Een automatische externe defibrillator (Engels: Automated External Defibrillator, afgekort met AED) is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij een persoon met een circulatiestilstand door ventrikelfibrileren, waardoor op een geautomatiseerde manier een elektrische schok wordt toegediend, met als doel een gestoord hartritme te stoppen, om zo de sinusknoop weer de kans te geven de controle over het hartritme terug te krijgen, waardoor het hart weer in een normaal ritme gaat kloppen.

Inhoud
Tijdens deze cursus zal u aan de slag gaan met een AED. U krijgt inzicht over het apparaat en de werking hiervan. er zal met speciale oefen AED geoefend worden. Er zal ook worden ingegaan op de verschillende situaties waarin het gebruik van een AED mogelijk zijn of juist wanneer niet.

Certificering
Voor het behalen van deze cursus ontvangt u een DGS certificaat.

Cursusniveau
Geen minimaal vooropleiding vereist.

Cursusduur
1 daagse training

Prijs
Op aanvraag

Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een digitale inschrijfmodule zodat uw aanmelding via de website op een eenvoudige wijze mogelijk is. Mocht u zich willen inschrijven verzoeken wij u om u aan te melden via het contactformulier of te mailen naar cursus@dgs-arbo.nl