Onze nieuwe website  is live!

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van DGS Training & Advies uw ontzorgingspartner op het gebied van ARBO & VEILIGHEID is live. We zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Ontzorgen bij Veiligheid, dat is waar wij invulling aan geven. Waar dan ook; op de werkvloer, aan de telefoon en digitaal.

We willen vooruit en zijn ook praktisch ingesteld. Neem bijvoorbeeld onze online catalogus. Komende periode wordt er nog gewerkt aan onze webshop, maar zeer binnenkort kunt u niet alleen op onze eigen locatie in de shop, Sportlaan 101 te Sliedrecht, maar ook online de producten en accessoires bestellen.

Daarnaast werken wij ook hard aan de mogelijkheid om u voor een cursus of training online in te schrijven in onze opleidingsportal en mocht u vooraf gebruik willen maken van onze klantvriendelijke E-learning modules moet dit ook mogelijk zijn.

Toonaangevend: de diensten
Onze focus ligt op de kerndiensten, te weten;

Materialen, middelen & onderhoud,
voor levering, keuringen en vervanging van o.m. Blus, BHV, EHBO en Veiligheidsmiddelen, Brand- ontruimingsinstallaties, nood- vluchtwegverlichting alsmede uitvoering Beheerder Brandmeldinstallaties

Safety / Advies,
voor de complete verzorging van o.m. RI&E, Ontruimingsplannen- plattegronden, (BHV) brand en- of veiligheidscans.  Begeleiding en sturing in uw ISO en- of VCA traject. Detachering van veiligheidskundigen, EHBO ers, Brandwachten t.b.v. events, alsmede verzorgen en begeleiding van Ontruimingsoefeningen.

Opleiding / Training (maatwerk),
is uw partner voor o.m. BHV (alle hieraan gerelateerde trainingen), EHBO (alle hieraan gerelateerde trainingen), Beheerder Brandmeldinstallatie (BMI), NEN3140, VCA, VOL VCA, ATEX, Adembescherming, Flensmonteur, Hoogwerker, Reach- en Heftruck trainingen. Tevens verzorgen wij maatwerk trainingen op het gebied van Omgangsvormen, Agressie trainingen, LSD (Luisteren, Samenvatten & Doorvragen) en Commerciele (sales) trainingen.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving, nieuwe trainingen, arbo en veiligheidsmiddelen, aantrekkelijke aanbiedingen en vooral ook interessante blogartikelen. Want DGS Training & Advies is niet alleen uw ontzorgpartner op het gebied van Arbo en Veiligheid, maar vooral uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar info@dgs-arbo.nl of contact met ons opnemen via het contactformulier